Børnefødselsdagen dit barn aldrig glemmer – gør det nemt og billigt for dig selv

Der er rigtig meget arbejdet forbundet med at planlægge og afholde en børnefødselsdag. Som forælder vil man gerne give sin barn den ultimative oplevelse af festen. En af de punkter, hvor du som forælder kan springe over, hvor gærdet er lavest, er ved borddækningen. Samtidig kan du skabe et helt magisk børneunivers omkring fødselaren og gæsterne, som ikke kan skabes i lige så høj grad med service inde fra skabet.

Uforglemmelig Lego City fødselsdag

En festlig borddækning og pyntning af rummet vil helt sikkert spæde til feststemningen hos gæsterne. Vil du gerne gå efter et tema, som alle gæsterne og ikke mindst den lille fødselar vil elske, er en Lego City fødselsdag et sikkert hit. Alle børn ved hvad Lego er, uanset hvad de ser i fjernsynet. Du kan finde alt til en Lego City temafest her: https://dreamshop2u.dk/2006-lego-city.

Her er en liste med elementer, der vil fyre op under en Lego City temafest:

  • Paptallerkner og papkrus med Lego City tryk
  • Servietter med Lego City
  • Flagranke eller fødselsdagsbanner med Lego city til at hænge over bordet
  • Balloner i Gul, sort og blå, der passer til temaet
  • Flotte lys til lagkagen, i farver der passer til Lego City Temafest
  • Tal balloner til at markere fødselarens nye alder

Vil du gerne gøre lidt ekstra, kan du sætte flotte Lego City hatte ved alle pladserne på bordet, som børnene kan more sig med at have på. En populær aktivitet til børnefødselsdage er en skattejagt. Planlæg eventuelt skattejagten i et tema, der passer til en Lego City fødselsdag, hvor børnene skal opklare mysterier og lave sjove lege. Gevinsten kan i samme råd som resten af temaet være slikposer med Lego City tryk på. Find andre temaer til fødselsdag online, hvis du er i tvivl. Med et samlet tema vil dit barn helt sikkert aldrig glemme festen.