Få lavet et serviceeftersyn af din bil og bliv godt kørende

Det kan bedre betale sig at få lavet løbende serviceeftersyn af sin bil end at vente med at få fikset bilen, når der går noget galt. Med løbende serviceeftersyn af din bil forebygger du nemlig nemt fejl og slitage på bilens autodele. Sørg for at få lavet et serviceeftersyn i tide og bliv godt kørende – altid.

Det får du med i serviceeftersyn af din bil

Biler har i dag mere og mere inkorporeret elektronisk udstyr. Hos Biløens Autoservice får du top service og kompetente folk til at lave et tjek af bilens elektronisk udstyr. Det gælder uanset, hvor gammel din bil er, eller hvilket bilmærke din bil har. Ved at få testet det elektroniske udstyr i bilen, finder mekanikeren frem til alle fejl, der måtte være. Dermed kan du være sikker på, at der ikke bliver overset noget ved serviceeftersynet.

Serviceeftersyn er med til at spare penge

Få kontrolleret din bil med et serviceeftersyn og spar penge. Hvis motoren ikke tjekkes og vedligeholdes, kan det resultere i et højere benzinforbrug. I det lange løb kan det også betale sig på driftsomkostningerne at sørge for løbende vedligehold og serviceeftersyn. Du vil heller ikke fortryde, at du har holdt bilen godt den dag, du vælger at sælge den. Hvis køber ved, at din bil har passet sine serviceeftersyn, er han/hun mere sikker på, at den kører, som den skal.

Overhold bilens serviceeftersyn og tag på de lange ture uden problemer

Når du overholder bilens serviceeftersyn, behøver du aldrig være nervøs for at stoppe på motorvejen, fordi bilen går i stå. Du kan med ro og tryghed i sindet køre afsted på lange ture og bilferie uden problemer, hvis du har overholdt bilens serviceeftersyn. For så er bremser, lys, oliefilter med mere tjekket og udskiftet i tide. Det er således en kæmpe fordel, at din bil altid står top tunet og klar til at køre uden problemer.

Lille eller stort serviceeftersyn – Biløens Autoservice klarer det for dig

De fleste gange kan du nøjes med et lille serviceeftersyn. Her får du udover kontrol at lys, bremser og instrumenter også tjekket, om det er tid til at få skiftet dæk, så de overholder lovkravene. Ved et stort serviceeftersyn får du det samme som et lille serviceeftersyn men med ekstra behandling af bremser, filtre og så videre. Hos Biløens Autoservice får du skarpe priser på både lille og stort serviceeftersyn.