Hvad skal du have styr på inden ny baby?

Det er stort at få et barn. Før barnet kommer til verden er der dog mange ting, der skal gøres. Det kan være svært at overskue alt det, du skal have styr på. Derfor kan det være en god idé at lave en tjekliste med, hvad du skal have købt og ordnet. Selvom det ikke er første barn, og du måske har en barnevogn, du kan genbruge, er der sikkert nogle ting, der skal findes frem igen eller nye ting, der skal skaffes.

Søvn og hvile

Babyer sover meget. Det nye barn skal have en vugge, babydyne, pude, betræk og lagen. Der findes mange forskellige babydyner, som er noget af det vigtigste til at sikre din baby en god og tryg søvn. Til søvnen kan det også være en god idé med en sutteklud eller en bamse, som babyen kan putte sammen med og naturligvis en sut. Derudover kan det være nødvendigt med en babyalarm.

Til turen

Selvom der går lidt tid, før babyen kan sidde selv i en bil, kan det være en god idé at købe en autostol med det samme. Meget af det, der skal købes, kan først bruges efter babyen er vokset til, men der bliver travlt, når babyen kommer til verden. Nødvendige ting som en autostol eller en højstol ved spisebordet, kan være en god idé at købe sammen med alt det andet. Derudover skal der købes en barnevogn, så babyen kan sove udenfor, og du kan ture med barnet i den friske luft. Til barnevogne er det også vigtigt at huske regnslag og myggenet. Klik her for at finde de bedste autostole, barnevogne og meget mere til de bedste priser.

Hygiejne og påklædning

En ny baby kræver babytøj. Det er et stort udvalg af sødt babytøj og bodystockings, så det er op til dig om materialer, udseende, kvalitet eller pris skal være i fokus. Selvom barnet er født om sommeren, er det også vigtigt at huske regntøj, huer, jakker og andet til udendørsbrug. En vigtig del af påklædning for en baby er også bleen. Bleer i store mængder, kan trygt købes ind. Dertil hører også en blespand og creme til babyens hud. Til skiftningen af barnet, skal du også bruge et puslebord eller et bord, hvor der er plads, og der er rent. Generelt er det også en god ide med vådservietter og skumklude til beskidte barnefingre.