Lær din børn om din barndom gennem spil

Er du begyndt at mærke, hvordan dine børn faktisk har en meget anderledes barndom, end du havde – og at det faktisk er af den simple grund, at der i dag er skærme overalt.

Selvfølgelig giver man ikke et lille spædbarn en tablet, som det kan sidde og spille på hele dagen, men det er næsten ikke til at komme udenom, at de fleste børn får et forhold til en eller anden form for skærm i en ret tidlig alder.

For at undgå at skærmene kommer til at fylde alt for meget, kan du med fordel introducere dine børn til de spil, I spillede da du var barn – det lærer dem noget om din barndom og trækker dem lidt væk fra skærmene.

Simple tider uden skærme

De fleste af nutidens børn har et helt andet problem i forhold til at skulle underholde sig selv, end de fleste andre generationer har haft. I dag kan man bare sætte sig med sin telefon eller tablet, hvis man keder sig lidt, men det var altså ikke en mulighed for bare 15-20 år siden, hvor skærmene ikke var lige så udbredte.

Nej, dengang måtte man bruge sin fantasi, når man skulle lege og have det sjovt, og det er faktisk meget sundt for børn at opleve. Så det vil bestemt være godt for dine børn, hvis de hører lidt om, hvad du lavede, da du var barn.

7 Kabalen: Lær dem at underholde sig selv

Et spil, som de fleste nok er vokset op med, og som man sagtens kan spille selv, er netop 7 kabale, som du med fordel kan introducere til dine børn. Det er et meget simpelt spil, som sagtens kan spilles alene – find eksempelvis 7 kabale gratis på nettet eller køb et kortspil, hvis du gerne vil have, at det skal foregå helt uden skærme.