Se Microsofts velfungerende straks-møder

Læs mere i kommende artikel om Microsofts gode og nemme straks-møder. En version, der er blevet populær, når folk skal holde online møder, specielt fordi, at siden gør det enkelt for os at starte opkaldene. Mere, kan man sige, end øvrige samt lignende steder til teammøder. Læs om straks-møder generelt og om den digitale virkelighed nu om dage.

Derfor er et straks-møde en god ide

Mange har fået kendskab til Teams – og Zoom møder. Det er især sket hen over de sidste par år på grund af den sørgelige Corona-krise, der har hærget over hele denne verden. Med Microsoft Teams kan også have face time møde med et hav af mennesker. Et straks møde i Microsoft Teams er vældig populært og en god idé på baggrund af mange årsager. Du kan blandt andet nemt og hurtigt få en teamsamtale og – aftale op at stå med ganske få klik. En meget enkel vej dertil, hvor andre programmer kan forvirre og være mere vanskelige til trods for flere muligheder eventuelt, der bare forsøges at tilbydes til brugerne. Det er nok en af de største grunde til at mange tilvælger et straks-møde hos Microsoft. Du kan naturligvis tilføje video og skærmen kan deles. Ligeledes er der god og funktionel hvor end du er med date eller wi-fi.

Start et straks-møde

Der eksisterer en rigtig veludført og simpel vejledning til, hvordan du hos Microsoft starter et såkaldt straks-møde. Overfladisk og hurtigt vil det blive gennemgået lige nu og her. Der er to måder at starte et straks-møde på i Microsoft Teams. Du vælger et møde under en profil eller kanal. Den lidt mere krævende er, at du markerer besvar i en samtale, du har. Så markerer du møde, hvor du er ved at skrive dit svar.

Læs mere og få den udarbejdet oversigt samt anvendelig viden angående, hvordan du bare nemmest kommer i gang med et straks-møde, og hvorfor det skulle være en simplere metode, end de andre konkurrerende alternativer. Alternative programmer, når det gælder online meeting. Se hele onlineprotokol og læs meget mere her, hvor du forhåbentligt vil få svar på alle tænkelige spørgsmål eller problematikken via sådan et straks-møde.

Vi må ikke vende os til online møder

Alle anvender de digitale platforme til online møder stort set. Arbejdsmæssigt bliver online møder via Teams, Zooms og lignende stadig brugt i store mængder. Det gælder også på skoleområdet. Det sker på trods af, at hele Corona-situationen nu er langt bedre, og landet er helt åbent. Det kan også have sin fordel at kunne sidde hjem og være i skole eller arbejde. Er vi dog hele tiden bag skærmen og ikke fysisk sammen, kan det have store konsekvenser for evnerne i at socialisere os med hinanden.