Vinteren er på, hvilket børnetøj bør du være særlig opmærksom på

Årstiderne har det med at skifte og vejret følger med dem. Du har sikkert allerede lagt mærke til at efteråret allerede er over os med dets nedfald af gule og brune blade rundt omkring. Det er for mange en særlig og hyggelig tid, der også til tider har meget skiftende vejr og temperaturer.

Har du allerede en eller flere små kære, er du nok bekendt ved, at de leger meget udenfor i naturen, legepladsen og skolegården. Det at børn bruger en betydelig del af hverdagen på at være aktive og lege vilde lege udenfor, betyder at de har særlige behov til komfortabel beklædning. Med dette menes der ikke kun børnetøj der tilgodeser aktivitetsniveauet, men også de køligere temperaturer og våde vejrforhold.

Er dit barn ikke iklædt den rigtige beklædning, kan barnet gå rundt og fryse, blive drivvåd og dermed også blive meget mere tilbøjelig til at blive syg. Det er derfor vigtigt at værne sig om dit elskedes barn velvære og behov – ikke kun for legene udenfor men også helbredet.

Efterårets beklædning

Når det kommer til at forberede sig til vinterhalvåret, er det vigtigt at tilpasser din søgning særligt til tøj egnet til denne periode. Hos de fleste børn er vinterhalvårets garderobe ikke helt tom, hvorfor det kan være meget gavnligt at tage udgangspunkt i dit barns nuværende. På den måde kan du finde de kritiske mangler og ikke købe mere af noget, som det allerede har.

En god liste til efteråret er at kigge efter følgende børnetøj:

  • Termotøj
  • Handsker og vanter
  • Trøjer
  • Regnjakke
  • Vinterjakke
  • Vinterstøvler
  • Huer
  • Uldsokker til de kolde dage

Ovenstående liste er blot et udsnit af, hvilket tøj der er relevant og kritisk for vinterhalvåret. Det kan give god mening at købe Mikk-line termotøj eller termotøj fra andre brands f.eks. om efteråret, hvor temperaturerne er mere kølige, men ikke nødvendigvis så kolde som om vinteren.

Hvorfor termotøj?

Termotøj er nærmest et must for dit barns garderobe – i hvert fald blandt mange forælder. Det er en god investering at anskaffe sig noget termotøj, da det har en god bevægelighed og høj komfort, da det er lavet af let og isolerende materiale, der hjælper dit barn med at holde sig varm og tør.

Ligeledes kan de give en ekstra form for beskyttelse til barnet, da termotøj typisk har forstærkninger ved led såsom albuer, knæ og bagpartiet. Dette gør tøjet særligt egnet til udendørs aktiviteter. En anden smart ting ved termotøj er, at dit barn kan bruge det om efteråret, vinteren og tidlig forår. Termotøj har på mange måder de samme egenskaber og kvaliteter som vintertøj og regntøj, men erstatter ikke disse til fulde. Det kan også være meget behjælpeligt at have vintertøj og regntøj i garderoben, da det kan give en mere behagelig oplevelse, når det kommer til tøjskift mv.